Szekcionált Garázskapuk - Műanyag, Fa Nyílászárók

Dombóvár Mágocs Szászvár Pécs Kaposvár

Műanyag nyílászárók / Gealan ablakrendszerek

GEALAN MINT PROFILRENDSZER SZOLGÁLTATÓ

A GEALAN Fenster-Systeme GmbH Európa egyik vezető műanyag profil gyártója az ablakok és az ajtók területén. Modern profil rendszerek, mint a teljes-üveg rendszer a GEALAN KUBUS, a kombinált rendszer az S 9000, S8000, valamint a termék innovációk, mint a statikus-száraz-üvegezés STV, az intenzív-mag szigetelés IKD és a színes acrylcolor ablakprofilok tartoznak ide, a GEALAN márka fő kompetenciái közé. Innovatív rendszer szállítóként a GEALAN a műanyag ablak és ajtó profilok mellett, számos teljeskörű szolgáltatást, marketing és reklám tevékenységet, építész tanácsadást és oktatást is kínál az ablakgyártóknak és az építészeknek. Az innovatív termékek és az átfogó szolgáltatások adják együtt, a cég mottója szerinti alapot 'Innováció a rendszerrel', a folyamatos növekedéshez. Európában a cégcsoport alkalmazottainak száma meghaladja a 1300 főt, és 2017-ben 225 millió Euró forgalmat ért el.

2014. július 1-től a GEALAN az összes telephelyével a VEKA AG-hoz tartozik. A vesztfáliai Sendenhorst székhelyű családi tulajdonú vállalatcsoport a világ egyik vezető műanyag profilrendszer- gyártója az ablakok, az ajtók és a redőnyök területén.

Gealan KUBUS

Az egyszerűen szép ablak!

Nagyobb üvegfelület, több fény, kisebb keret felület,letisztult forma.

Időtlen és stílusos, legjobb hőszigetelés, innovatív felület .

Bővebb információ: Gealan Kubus prospektus

Gealan S9000

Az innovatív kombinált rendszer S9000!

Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 83 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablak követelményeknek is megfelel.

Bővebb információ: Gealan S9000 prospektus

Gealan S8000

S8000 profilrendszer – a tökéletes lakókörnyezetért!

Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért az S8000 IQ rendszerünket úgy terveztük, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, különböző üveg lécek és sima, csillogó felületek.

Az S 8000 IQ rendszert az esztétika illetve az értékesség jellemzi – stílusos ablakok és időtlen elegancia.

Bővebb információ: Gealan S8000 prospektus

 

V i s s z a