Szekcionált Garázskapuk - Műanyag, Fa Nyílászárók

Dombóvár Mágocs Szászvár Pécs Kaposvár

Műanyag nyílászárók / Egyedi műanyag nyílászárók

EGYEDI, IGÉNYES ABLAKFORMÁK

A Megrendelő fantáziája szabadon szárnyalhat. Mindegy milyen formájú, nagyságú, színű, stílusú illetve nyitásmódú ablakokról van is szó, szinte minden lehetséges.

Az általunk forgalmazott ablakprofil rendszerek a PVC könnyű megmunkálásának köszönhetően a derékszögű formákon kívül különösen változatos formák, tört geometriájú, sokszögű, ferde, trapéz alakú és íves ablakok elkészítését is lehetővé teszik, ami különösen a műemléki jellegű épületek felújításánál lehet érdekes.

Az általunk forgalmazott nyílászáróknak köszönhetően nincs szükség a meglevő homlokzati stílus átalakítására, a történelmi hangulatú épületek karaktere megmarad.

MÉRETVÁLASZTÉK, FORMÁK, NYITÁSMÓDOK

A nyílászárók típusméretei a hazai tervezési gyakorlatban használatos 3M koordinációs méretsorból képezhetők. A megadott modulkoordinált méreteken kívül egyedi méretű és formájú szerkezetek is rendelhetők. Rendelhető a derékszögű alaptípustól eltérő három-szög, trapéz, sokszög, íves, félkör, kör és amorf nyílászáró is.
Nem típus szerkezetek (forma, méret) esetén egyedi számítógépes árkalkuláció készül a pontos méretek megadásával.

A nyitásmódokról: a nyitásmód megválasztását a nyílászáró funkciója, mérete és elhelyezkedése határozza meg. A hagyományos nyitásmódok (nyíló, középfelnyíló, bukó, toló) sokféleképpen variálhatók a megfelelő vasalatok segítségével. A szerkezetek befelé nyílnak (kivéve egyes bejárati ajtókat) és a nyitásirány attól függően lesz jobbos vagy balos, hogy belülről nézve melyik oldalon van a tok és szárny kapcsolatát biztosító pánt.

 

V i s s z a